O knjizi

Zvučna knjiga
“Brak: uputa za uporabu”

Knjiga “Brak: uputa za uporabu” nastajala je 2013.-2017. godine kada je otisnuta.

Zvučna knjiga Brak uputa za uporabu Autor Danko Butorac

Brak: Uputa za uporabu
Autor: Danko Butorac

Broj stranica: 100
Uvez: meki s klapnama
Izdavač: Etcetera, Zagreb
Naklada: 300 primjeraka

Knjiga sadrži CD-ROM

CD medij je podijeljen na šest cjelina (mapa):

MP3 Audio

 1. Brak i partnerstvo
 2. Ono što radite, govorite i mislite
 3. Kako prevladati bračne teškoće
 4. Razine partnerskog odnosa
 5. Približavanje partneru
 6. Promjena

Kako slušati knjigu…

Ukupno trajanje audio materijala je 7 sati.

Cjeline su podijeljene tako da svaka stane na jedan audio CD za CD-playere koji ne podržavaju MP3.

Na stranicama knjige nalaze se tekstovi i vježbe koji prate sadržaj CD-a.

Kupi knjigu

Pogledaj u knjigu…klikni za pregled

Recenzije:

"Ja peglam i slušam Vas. To je odlično! Imat ćete puno uspjeha s tom knjigom."

T. Š.
„Brak: uputa za uporabu“ sjajna je škola kvalitetnog partnerstva za kojom već odavno postoji velika, čak nasušna, potreba. 

Način na koji autor dopire do budućih životnih partnera, onih koji već jesu u bračnoj, izvanbračnoj ili bilo kojoj vrsti zajedništva i putova rješenja njihovih poteškoća, vrlo je dinamičan, neposredan i izuzetno učinkovit! 

Stoga će ovaj interaktivni priručnik naći put do svih onih partnera koji zaista žele ostvariti kvalitetno, dugovječno i sretno partnerstvo!"

prof. dr. sc. Josip Janković
Jedna od najčešćih emocionalnih boli povezana je sa nezadovoljavajućim partnerskim odnosom jer, u ljudskoj je prirodi težiti ispunjenju osjećaja pripadnosti, prihvaćanja i ljubavi.
Kada iskreno vjerujem da će nešto pomoći mnogima poželim da sam se toga sjetila i napisala baš ja. Na žalost ovaj puta nisam, ali zato s veseljem preporučam. 

Dankovo multimedijalno kreativno čudo „Brak uputa za uporabu“ otvara vrata partnerskoj harmoniji,osobnoj ispunjenosti i životnom zadovoljstvu. Ako ste spremni na puno znoja, krvi i preispitivanja vlastitih uvjerenja ne čekajte niti sekunde, krenite u avanturu života.

Ivana Šešo
Poslušavši ove Vaše riječi pune iskustva, vjere i nade ponovno sam preispitala sebe i svoj brak te uvidjela svoje i partnerove pogreške. 
Samo tih nekoliko riječi mi je nedostajalo da shvatim da je put ka rješenju u meni. One su mi dale snagu da se izborim za sebe i donesem odluke za koje ranije nisam imala snage ne želeći povrijediti ljude do kojih mi je stalo. 

Isto se događa i drugim fizički ili psihički maltretiranim ženama koje trpe radi obitelji misleći da tako mora biti umjesto da skupe snagu koju troše na održavanje lošeg braka i krenu iznova. Život je divan i imamo tako malo vremena da osjetimo ono bitno, a to je - ljubav.
Počinjem vjerovati u sebe i u ono što radim.

I. T.
Čini mi se da upravo najbliskije osobe postanu najudaljenije kad nastane problem. 
Suočena ovom Dankovom vježbenicom ili kako sam ju ja nazvala krampalicom, rješavajući zadatak i pitanje po pitanje suočena sa samom sobom nije mi bilo nimalo lako. 

Takvog gadnog sparin-partnera teško nađeš. 

Projekcija sreće ovisi isključivo o nama samima, iz mene same. Svatko treba krenuti od sebe, svaki dan, svaki trenutak ti i ja (ili bilo tko drugi) biramo sami te donosimo odluku: hoćemo li se približiti ili udaljiti u tom trenutku. 
Jedino što imamo je sad, ovaj trenutak, sve drugo je prošlost i gotovo.
Nema povratka. 
Nema vraćanja vremena. 
Prošlo.  
Život donosi splet okolnosti i uzročno posljedičnu vezu koja proizlazi iz naših vlastitih očekivanja. Što su ona veća razočaranje je veće samim sobom ili onome prema kojemu su orijentirana. Ako se ispune, samo osjećamo zadovoljstvo jer smo to i onako očekivali. 

Svatko sam donosi odluku.

Nitko nije kriv. Nema zamjeranja. Sve je to splet okolnosti u kojima dolazi do razočarenja, ljutnje i veselja opet ovisno o tome tko je što želio i opet: očekivao.

Shvatila sam najgoru stvar: nevjerojatno je teško biti iskren prema samom sebi.

Da, Danko.
Car si.

S. G.